← terug naar overzicht

Vacature - Supply Chain Consultant

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Supply Chain Consultant met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?


Organisatie

Transsmart (www.transsmart.com) bouwt innovatieve verzendsoftware die meer dan 50 webshops, ERP- en WMS-systemen verbindt met meer dan 300 vervoerders wereldwijd. 

Met ‘out of the box’ oplossingen voorzien wij onze MKB-klanten in binnen- en buitenland van oplossingen die hen helpt het verzendproces transparanter, goedkoper en efficiënter te maken. Wist je dat ons systeem 24/7 gebruikt wordt door ruim 2500 bedrijven nationaal en internationaal? Wij groeien hard in zowel dienstverlening als in klanten. Om die reden is ons Operations Team op zoek naar een enthousiaste consultant die onze bestaande klanten helpt nóg beter gebruik te maken van onze innovatieve oplossingen!

  

Wat ga je bij ons doen?

Als supply chain consultant bestaan jouw werkzaamheden uit het implementeren en verbeteren van Transsmart diensten bij onze bestaande klanten. Dit houdt in dat je meedenkt met de klant en advies geeft over de (logistieke) processen van de klant. Je vertaalt deze naar de mogelijkheden van de Transsmart verzendoplossingen. Daarnaast zul je voor de helft van de tijd werken aan het opzetten / ontwikkelen van nieuwe koppelingen met Europese vervoerders.


De uitdaging in deze functie is dat je de spil bent tussen klanten, vervoerders, IT-partijen en de Transsmart organisatie. Met jouw reeds opgebouwde logistieke ervaring en inlevingsvermogen bepaal je mede het succes van onze oplossingen bij alle partijen. In deze rol zijn project- en accountmanagement en communicatie vaardigheden essentieel. Je denkt mee over het implementeren van de diensten en processen met als doel om de processen van onze Transsmart klanten nog verder te stroomlijnen. 


De complexiteit van de werkzaamheden en projecten variëren. Na een goede inwerkperiode wordt van je verwacht dat je werkzaamheden / projecten zelfstandig gaat leiden / uitvoeren. 


Jouw profiel

Wij zoeken een collega die het allereerst leuk vindt om zich te bewegen in een markt met groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. Daarbij ben je nieuwsgierig naar, hebt passie voor en ervaring met transport / logistieke processen gecombineerd met IT.

Bij voorkeur heb je 3 tot 6 jaar relevante werkervaring (als verlader of vervoerder) en heb je een hbo-opleiding afgerond. Veelvuldig klantcontact geeft jou energie en je hebt een grote interesse in logistieke processen, transport en IT (procesoptimalisatie). 

Je bent van nature een spontane persoonlijkheid die gemakkelijk communiceert, goed kan organiseren en zelfstandig kan werken. Een gezonde portie doorzettingsvermogen en een analytisch inzicht gecombineerd met gevoel voor humor wordt door iedereen op prijs gesteld.


Omdat het tempo hoog is, gaan we ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving en gewend bent zelfstandig en soms onder (tijds)druk te werken. Kortom, je laat je niet gek maken! 

 

Wat bieden wij jou?

Een jonge, persoonlijke en dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waar eigen initiatief van je verwacht wordt. Je zult ingewerkt worden door de collega’s en er zijn voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen ons bedrijf heerst een informele sfeer met veel eigen vrijheid. Uiteraard worden je werkzaamheden beloond met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op jouw (werk)ervaring. 


Enthousiast?

We komen graag met jou in contact! Solliciteren kan door het versturen van je sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton. 


Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer over de functie en de organisatie Transsmart. Neem gerust contact op met Jeroen Evers (Finance & Operations Director) 

via 088 - 126 03 06.


Trefwoorden: Account, consultant, logistics, logistiek, omni-channel, commercieel, Supply Chain, fulltime, 40 uur, software, ERP, WMS, applicatie, extern, HBO, WO, klantcontact, dienstverlening, Tilburg, Nederland

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn