← terug naar overzicht

Vacature - Supply Chain Consultant

Wil jij werken bij de Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Supply Chain Consultant die kan plannen en organiseren. Maak jij onze groeiambities mee waar?


Transsmart (www.transsmart.com) is onderdeel van de Unifaun-familie: leider op het gebied van Cloud Transport Management Systemen op de Nordic-markt met vestigingen in Nederland, België, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Polen. Samen bedient de groep wereldwijd meer dan 100.000 klanten en verwerken we jaarlijks circa 50 miljoen pallets en pakketten in onze systemen.


Transsmart is gekoppeld met meer dan 400 post-, pakket- en LTL / FTL-carriers en biedt hiermee meer dan 5.000 verschillende carrierservices. Zij verwerken momenteel jaarlijks meer dan 40 miljoen pallets en pakketten. De meeste klanten zijn gevestigd in de Benelux, Duitsland en de UK en samen versturen zij van- en naar ruim 150 landen wereldwijd.


Wat ga je bij ons doen?

In deze uitdagende functie ben je, vanuit ons kantoor in Tilburg, de spil tussen klanten, vervoerders, IT-partijen en de Transsmart organisatie. Je communiceert met deze partijen op verschillende niveaus, van warehouse manager tot directie en van IT ontwikkelaar tot vervoerder. Met jouw reeds opgebouwde logistieke ervaring, IT kennis en inlevingsvermogen bepaal je mede het succes van onze oplossingen bij alle partijen.

Je vertaalt de vraag van onze klant naar een oplossing die past op de diensten van de vervoerders. Je configureert/implementeert dit in de Transsmart omgeving die gekoppeld is aan de vervoerder systemen. Bij nieuwe ontwikkelingen stem je deze af met onze IT ontwikkelaars en test je de nieuw opgeleverde omgevingen.

Je plant je werkzaamheden en zorgt ervoor dat zaken tijdig worden opgeleverd zoals afgesproken met onze klant. Je optimaliseert de werkwijze om zo de efficiëntie te verhogen en de workload te verlagen.


Jouw profiel

Wij zoeken een collega die het leuk vindt om zich te bewegen in een markt met groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. Daarbij ben je nieuwsgierig naar, hebt passie voor en ervaring met transport/logistieke processen gecombineerd met IT. Veelvuldig klantcontact geeft jou energie.

Je bent een kei in plannen en organiseren. Je bent creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt goed samenwerken en communiceren. Een absolute voorwaarde is dat je qua persoonlijkheid stevig bent, vasthoudend, daadkrachtig en zeer stressbestendig. Daarnaast ben je een persoon die in oplossingen denkt en zelfstandig kan werken. Je hebt doorzettingsvermogen, analytisch inzicht en gevoel voor humor.

Omdat het tempo hoog is, gaan we ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving en gewend bent zelfstandig en soms onder (tijds)druk te werken. Kortom, je laat je niet gek maken! Bij voorkeur heb je 3 tot 6 jaar relevante werkervaring en heb je een hbo-opleiding afgerond.


Wat bieden wij jou?

Wij zijn een jonge, informele en dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waar eigen initiatief van je verwacht wordt. Er zijn voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden richting algemene of specialistische functies.


Uiteraard worden je werkzaamheden beloond met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op jouw (werk)ervaring.

  • Marktconform salaris;
  • Vers fruit;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • 25 vakantiedagen.

 

Enthousiast?

We komen graag met jou in contact! Solliciteren kan door het versturen van je sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer over de functie en de organisatie Transsmart. Neem gerust contact op met Marko van Beurden (operations manager) via 06 1546 6492.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Account, consultant, Delivery manager, logistics, logistiek, omni-channel, commercieel, Supply Chain, fulltime, 40 uur, software, ERP, WMS, applicatie, extern, HBO, WO, klantcontact, dienstverlening, Tilburg, Nederland

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn