← terug naar overzicht

Vacature - Carrier Consultant

Wil jij werken bij dé Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Carrier Consultant die meewerkt aan het uitbreiden van onze vervoerderskoppelingen. Maak jij onze groeiambities mee waar? Solliciteer dan nu!


Transsmart (www.transsmart.com) is onderdeel van de Unifaun-familie: leider op het gebied van Cloud Transport Management Systemen op de Nordic-markt met vestigingen in Nederland, België, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Polen. Samen bedient de groep wereldwijd meer dan 100.000 klanten en verwerken we jaarlijks circa 400 miljoen pakketten in onze systemen.


Transsmart is gekoppeld met meer dan 400 post-, pakket- en LTL / FTL-carriers en biedt hiermee meer dan 5.000 verschillende carrierservices. Zij verwerken momenteel jaarlijks meer dan 50 miljoen pallets en pakketten. De meeste klanten zijn gevestigd in de Benelux, Duitsland en de UK en samen versturen zij van- en naar ruim 150 landen wereldwijd.


Wat ga je bij ons doen?

In deze uitdagende functie ben je, vanuit ons kantoor in Tilburg, de spil tussen vervoerders, IT-partijen, Transsmart organisatie en klanten. Je communiceert met deze partijen op verschillende niveaus, van vervoerder, IT ontwikkelaar, functioneel engineer, projectmanagers, tot accountmanager van vervoerder. Met jouw reeds opgebouwde logistieke ervaring, IT kennis en inlevingsvermogen bepaal je mede het succes van onze vervoerderkoppelingen en toepasbaarheid bij onze klanten.


Je vertaalt als functioneel proces consultant de specificaties en services van de vervoerders naar een generiek Transsmart template wat vervolgens door onze software-ontwikkelaars wordt gebruikt voor de bouw van een koppeling. Daarnaast test, valideer en certificeer je de koppeling met de vervoerders en begeleid je deze naar de productieomgeving. Bij nieuwe ontwikkelingen vanuit de vervoerders stem je deze af met onze consultants en IT ontwikkelaars en test je de nieuw opgeleverde functionaliteiten.


Je plant je werkzaamheden en zorgt ervoor dat zaken tijdig worden opgeleverd zoals afgesproken binnen het carrier product team. Je optimaliseert de werkwijze om zo de efficiëntie te verhogen en de workload te verlagen.


Collega over de functie: "Het dynamische van deze rol vind ik dat je samen met IT-collega’s en specialisten bij vervoerders een koppeling ontwikkelt die door honderden klanten gebruikt gaat worden. Het doorgronden, structureren en ontwikkelen van de koppelingen wat vaak complex is vind ik uitdagend en geeft me een erg voldaan gevoel.’


Jouw profiel

Wij zoeken een collega die het leuk vindt om zich te bewegen in een markt met groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. Daarbij ben je nieuwsgierig naar, hebt passie voor en ervaring met transport/logistieke processen gecombineerd met IT. Veelvuldig contact met diverse partijen in de keten geeft jou energie.


Je bent een kei in plannen en uitwerken van concepten. Je bent creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt goed samenwerken en communiceren. Een absolute voorwaarde is dat je qua persoonlijkheid stevig bent, vasthoudend en daadkrachtig. Daarnaast ben je een persoon die in oplossingen denkt en zelfstandig kan werken. Je hebt doorzettingsvermogen, analytisch inzicht en gevoel voor humor.


Omdat het tempo hoog is, gaan we ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving en gewend bent zelfstandig en soms onder (tijds)druk te werken. Kortom, je laat je niet gek maken!


Bij voorkeur heb je 5 tot 10 jaar relevante werkervaring en heb je een hbo-opleiding afgerond.


Wat bieden wij jou?

Wij zijn een jonge, informele en dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waar eigen initiatief van je verwacht wordt. Er zijn voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden richting algemene of specialistische functies.

Uiteraard worden je werkzaamheden beloond met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op jouw (werk)ervaring.


verder bieden wij jou:

  • Marktconform salaris
  • Vers fruit
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Laptop en mobiele telefoon
  • 25 vakantiedagen

 

Enthousiast?

We komen graag met jou in contact! Solliciteren kan door het versturen van je sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer over de functie en de organisatie Transsmart. Neem gerust contact op met Jeroen Evers (CFO) via 06 50 90 90 51.


Trefwoorden: Account, consultant, Delivery manager, logistics, logistiek, omni-channel, commercieel, Supply Chain, fulltime, 40 uur, software, ERP, WMS, applicatie, extern, HBO, WO, klantcontact, dienstverlening, Tilburg, Nederland

Tags: 40 uuraccountapplicatiecommercieelconsultantdelivery managementdienstverleningerpexternfulltimehboklantcontactlogisticslogistieknederlandnoord-brabantomni-channelsoftwaresupply chaintilburgwmswo

Solliciteren